Jambonlu Ekmek Dilimleri Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adetsarımsak
- 2 yemek kaşığızeytinyağı
- 10 dilimjambon
- 1 su bardağırendelenmiş kaşar peyniri
- 2 yemek kaşığıincecik kıyılmış maydanoz
- 1/2 çay kaşığıkarabiber
Jambonlu Ekmek Dilimleri Tarifinin Püf Noktası
Sıcak sıcak yenmelidir.
Jambonlu Ekmek Dilimleri Tarifi Nasıl Yapılır?
- Tost makinesinde ekmek dilimlerinin sadece bir tarafını kızartın.
- Sonrasında kenara alın. Ters çevirip kızarmış taraflarına ortadan ikiye kesilmiş sarımsak ve zeytin yağını sürün.
- Ekmek dilimleri üzerine sırasıyla; jambon dilimlerini yerleştirin.
- Üzerlerine rendelenmiş kaşar peyniri, incecik kıyılmış maydanozu ve karabiberi serpiştirin.
- Yeniden tost makinesine dizdiğiniz ekmekleri, kaşar peyniri eridiğinde afiyetle yiyin.
Yorumlar
Yorum Gönder